top of page

Tervetuloa sivuilleni!

 

Tarjoan suomenkielistä ja henkilökohtaista opastusta New Yorkin seudulla 1-6 hengen ryhmille. Tarkoituksenani on tutustua kanssasi kaupungin tarjoamiin elämyksiin ja jakaa vinkit, joita olen täällä reilun kahdenkymmen vuoden aikana asuessani kerännyt.

 

Oma amerikankokemukseni alkoi vaihto-oppilasvuodesta keskilännessä, Wisconsinissa, ja jatkui siita musiikin opiskeluun New Jerseyssä ja New Yorkissa. Opiskeluiden jälkeen halusin kokea miltä tuntuisi asua ympärivuotisessa auringonpaisteessa, palmujen kupeessa, ja päätin muuttaa San Diegoon, Kaliforniaan, jossa asuinkin lähes vuosikymmenen. New Yorkin energia ja elämänrikkaus olivat kuitenkin jääneet mielen perukoille pyörimään, ja vuonna 98 totesin että Nykki on kuitenkin minulle "se juttu" ja päätin muuttaa takaisin tänne, henkiseen kotiini.

 

Olen asunut ja ollut töissä Manhattanilla, Brooklynissa, Westchester-kunnassa (seuraava alue NYC:sta pohjoiseen) seka opiskellut New Jerseyssä. New Yorkilainen kulttuuri ja koko metropolitan alue on tullut opittua kantapään kautta ja monelta suunnalta.  Uutta nähtävää ja opittavaa löytyy tästä kaupungista kuitenkin loputtomasti eli innostus tuntuu vain ajan mukana lisääntyvän. Niinhän sitä usein sanotaan että jokainen päivä New Yorkissa on erilainen...

 

Manhattan avautuu helpoimmin kävellen ja yleisilla kulkuneuvoilla, muut kaupungin osat ja kaupungin ulkopuoliset alueet taas parhaiten autolla. Räätälöin reitin kiinnostuksiesi mukaan, tai jos toivot yleisluontoisempaa tutustumiskierrosta, niin silloin voin ehdottaa ja näyttää sinulle ne kohteet ja alueet, jotka olen itse kokenut vaikuttavimmiksi.

 

Ota yhteyttä kun suunnittelet matkaa New Yorkiin!

 

Terveisin Jari

 

 

bottom of page